No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.

Find hashtags, instagram users, trends

gboj hashtag, instagram #gboj images, gboj hashtag pics

gboj
gboj
gboj Last day awak mandi dengan saya tau...
Ada rezeki nanti orang lain pulak yang akan mandikan awak beb!
#gbo #gboj #customcub #ccg #customcubgathering #gengsado #gengtayarbesar #madeinjapan #malacca #kelantan #streetcub #streetcubbitches #kronilampupetak #kapcaikita_ #malaccac70 #streetcustomcub #ridewiththeking #cb400 #kamitakramai #kronibana
Likes: 202
Posted at: 2019-06-18 23:32:51
Last day awak mandi dengan saya tau... Ada rezeki nanti orang lain pulak yang akan mandikan awak beb! #gbo #gboj #customcub #ccg #customcubgathering #gengsado #gengtayarbesar #madeinjapan #malacca #kelantan #streetcub #streetcubbitches #kronilampupetak #kapcaikita_ #malaccac70 #streetcustomcub #ridewiththeking #cb400 #kamitakramai #kronibana
gboj Celamat ayi raya😉☠ #1syawal #teamrayajohor #gboj #c70racing #c70malaysia
Likes: 168
Posted at: 2019-06-05 07:23:07
gboj Biase ii jer ramai lagi yg luar biase🤩

@c70_officiall @lampu_petak_malaya @kroni_rempit 
#c70malaysia #gboj #bukanbiasabiasa #lampupetak #pacakjanganjatuh
Likes: 153
Posted at: 2019-05-18 07:50:23
gboj Reposted from @edhairie77 -  Bln ramadhan dh nk dekat..bg rehat dan rawat dulu simerah ni..pas raya br beraksi balik.. #honda
#gboj 
#c700
#supercubkediri
#c70
#showa
#kronikapcai
#kronilampupetak 
#rideon - #regrann
Likes: 125
Posted at: 2019-05-08 22:50:15
Reposted from @edhairie77 - Bln ramadhan dh nk dekat..bg rehat dan rawat dulu simerah ni..pas raya br beraksi balik.. #honda #gboj #c700 #supercubkediri #c70 #showa #kronikapcai #kronilampupetak #rideon - #regrann
gboj Afternoon bossku❤♠️
#black #orange #c70 #gboj
Likes: 245
Posted at: 2019-05-04 02:37:41
Afternoon bossku❤♠️ #black #orange #c70 #gboj
gboj Sebab mak buyung nk sgt pi MAHA kita layankan je..kali ni sbb org ramai sgt, abam memilih utk bwk C70 GBO buat jenjalan kt dlm..mmg jimat masa n tenaga..😌
#hondac70classic #c70 #gboj #gbo #honda #c70gbo #datsun620 #datsun #bredatsun #jdm #abiandsontowing #pickup #maha2018 #maha #maeps
Likes: 148
Posted at: 2018-12-02 02:10:18
Sebab mak buyung nk sgt pi MAHA kita layankan je..kali ni sbb org ramai sgt, abam memilih utk bwk C70 GBO buat jenjalan kt dlm..mmg jimat masa n tenaga..😌 #hondac70classic #c70 #gboj #gbo #honda #c70gbo #datsun620 #datsun #bredatsun #jdm #abiandsontowing #pickup #maha2018 #maha #maeps
gboj Kau dongak ke langit.. Aku tunduk ke bumi..
#honda 
#c70 
#gboj 
#hondacub 
#kronikapcai 
#showa 
#kronilampupetak 
#c70racing 
#hondapetak 
#hondamotorcycles
Likes: 171
Posted at: 2019-05-07 12:02:12
Kau dongak ke langit.. Aku tunduk ke bumi.. #honda #c70 #gboj #hondacub #kronikapcai #showa #kronilampupetak #c70racing #hondapetak #hondamotorcycles
gboj Proses siap yg agak lambat atas sebab2 yg tak dpt di elakkan.. Alhamdulillah siap jugak.. Test 2 3 ari dlu br lepaskn kt owner..alhamdulillah. 
#honda 
#gbo
#gboj 
#kapcai 
#kronikapcai 
#kronilampupetak 
#restore
#kebayangarage
Likes: 105
Posted at: 2019-05-01 10:54:21
Proses siap yg agak lambat atas sebab2 yg tak dpt di elakkan.. Alhamdulillah siap jugak.. Test 2 3 ari dlu br lepaskn kt owner..alhamdulillah. #honda #gbo #gboj #kapcai #kronikapcai #kronilampupetak #restore #kebayangarage
gboj Yg ni dalam proses.. Sikit hari lg siap..tgu abag naz @_nazfbw kasi siap enjin padu kepaduan br pasang siap trus.. Owner @hmdn.rzli boleh jengah2 je dlu ye. Hahaha..
#honda 
#gboj 
#gbo
#c70 
#boonsiewhonda 
#kronilampupetak 
#kronikapcai 
#restoration 
#kebayangarage
Likes: 159
Posted at: 2019-05-01 11:16:13
Yg ni dalam proses.. Sikit hari lg siap..tgu abag naz @_nazfbw kasi siap enjin padu kepaduan br pasang siap trus.. Owner @hmdn.rzli boleh jengah2 je dlu ye. Hahaha.. #honda #gboj #gbo #c70 #boonsiewhonda #kronilampupetak #kronikapcai #restoration #kebayangarage
gboj Last day awak mandi dengan saya tau...
Ada rezeki nanti orang lain pulak yang akan mandikan awak beb!
#gbo #gboj #customcub #ccg #customcubgathering #gengsado #gengtayarbesar #madeinjapan #malacca #kelantan #streetcub #streetcubbitches #kronilampupetak #kapcaikita_ #malaccac70 #streetcustomcub #ridewiththeking #cb400 #kamitakramai #kronibana
Likes: 202
Posted at: 2019-06-18 23:32:51
Last day awak mandi dengan saya tau... Ada rezeki nanti orang lain pulak yang akan mandikan awak beb! #gbo #gboj #customcub #ccg #customcubgathering #gengsado #gengtayarbesar #madeinjapan #malacca #kelantan #streetcub #streetcubbitches #kronilampupetak #kapcaikita_ #malaccac70 #streetcustomcub #ridewiththeking #cb400 #kamitakramai #kronibana
gboj Bukan senang nk senang
Bukan susah nk susah
#gboj
#kedahan
#besiburukjah
#taatpadaygsatu
#kapcaimalaya 
#kapcaijahat 
#CREW_GBO_UTARA
Likes: 59
Posted at: 2019-06-16 00:34:32
gboj Parking simpan peram.. #rxzStillTheboss #GBOJ #MERAHbaik
Likes: 33
Posted at: 2019-06-14 21:10:25
Parking simpan peram.. #rxzStillTheboss #GBOJ #MERAHbaik
gboj perah otak bos ku
#standardabah2
#gboj
Likes: 61
Posted at: 2019-06-12 12:06:17
perah otak bos ku #standardabah2 #gboj
gboj Ride to kl...kasi hilang debu dulu...
#kronilampupetak
#GBOJ
#xlajutapi.........
Likes: 9
Posted at: 2019-06-11 07:17:58
Ride to kl...kasi hilang debu dulu... #kronilampupetak #GBOJ #xlajutapi.........
gboj Yang Lame Menjadi Baru,
Bukan Jual Yang Lame Beli Yang Baru.
Karya Budak Kampung.
Macam Ni Kan.
@xfyff.wfq @bur.hann 
#Hondac70
#gboj
#lampupetak
#motolama
Likes: 31
Posted at: 2019-06-10 13:14:24
Yang Lame Menjadi Baru, Bukan Jual Yang Lame Beli Yang Baru. Karya Budak Kampung. Macam Ni Kan. @xfyff.wfq @bur.hann #Hondac70 #gboj #lampupetak #motolama
gboj Sorry guys lambat upload gambar si kuning nih , enjin lambat sampai . Inilah hasil projek untuk malam raya . Terima kasih tuan Hasri Razali kerana support anak melayu . 🙏🏼
#C70 #Gboj #KroniLampuPetak #PinkMoonSpace #SprayKampung #SprayMelaka #TanganAnai2Bossku
Likes: 16
Posted at: 2019-06-10 00:47:53
Sorry guys lambat upload gambar si kuning nih , enjin lambat sampai . Inilah hasil projek untuk malam raya . Terima kasih tuan Hasri Razali kerana support anak melayu . 🙏🏼 #C70 #Gboj #KroniLampuPetak #PinkMoonSpace #SprayKampung #SprayMelaka #TanganAnai2Bossku
gboj raya ke 4 😎
#hondagbo #kronihondapetak #gboj #boonsiewhondamalaysia
Likes: 113
Posted at: 2019-06-08 12:39:03
gboj Raya korang g mana je?
.
.
.
#kapcaimalaysia #kapcaisado #c70official #gboj #bukanbiasabiasa #maluapabossku #inikanraya
#rxzmembers #c70melaka
Likes: 189
Posted at: 2019-06-08 05:40:05
gboj selamat hari raya maaf zahirbatin 🤘
-
-
-
-
-
#kronilampupetak #ex5malaysia #ex5lover #ex5highpower #ex5 #kronilampupetakofficial #kronilampupetakmalaysia #kapcaisado #kapcailover #kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaijahatkakitapau #hondafamiliaex5lovers #gboj #hondapetak
Likes: 2547
Posted at: 2019-06-05 18:43:23
selamat hari raya maaf zahirbatin 🤘 - - - - - #kronilampupetak #ex5malaysia #ex5lover #ex5highpower #ex5 #kronilampupetakofficial #kronilampupetakmalaysia #kapcaisado #kapcailover #kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaijahatkakitapau #hondafamiliaex5lovers #gboj #hondapetak
gboj Celamat ayi raya😉☠ #1syawal #teamrayajohor #gboj #c70racing #c70malaysia
Likes: 168
Posted at: 2019-06-05 07:23:07
gboj Selamat hari raya 2019.....😂😂😂😂
#teamrayapahang 
#c70
#gboj
Likes: 100
Posted at: 2019-06-04 22:14:56
Selamat hari raya 2019.....😂😂😂😂 #teamrayapahang #c70 #gboj
gboj Matriaye😬❤
#kronibana#kronilampupetakmalaysia #c70 #gboj #zerotohero😎
Likes: 30
Posted at: 2019-06-04 12:07:56
gboj siap restore mlm rayee...esok kiite layan habis2
#gboj #honda70 #hondapetak #gbo #hondalampupetak
Likes: 60
Posted at: 2019-06-04 08:49:11
siap restore mlm rayee...esok kiite layan habis2 #gboj #honda70 #hondapetak #gbo #hondalampupetak
gboj Moto raya Dr. Shukur..
Harap berpuas hati dengan hasil kerja @wiramotor 
#streetcub #streetcubkedah #streetcubbitches  #wiramotor #jitramai #honda #c70 #gboj #uum #classic #retro #share #respect #shaluut #kustom #kulture
Likes: 104
Posted at: 2019-06-03 09:35:56
Moto raya Dr. Shukur.. Harap berpuas hati dengan hasil kerja @wiramotor #streetcub #streetcubkedah #streetcubbitches #wiramotor #jitramai #honda #c70 #gboj #uum #classic #retro #share #respect #shaluut #kustom #kulture
gboj jangan pernah menghina sebab dia tak berharta kerana satu hari nanti dia akan lebih berharga daripada segalanya
#ubahminat
#gboj
#salamramadhan
Likes: 79
Posted at: 2019-05-29 10:45:57
jangan pernah menghina sebab dia tak berharta kerana satu hari nanti dia akan lebih berharga daripada segalanya #ubahminat #gboj #salamramadhan
gboj Kasut raya tahun ni🤔💙🖤
#kawasakigto 
#gboj 
#c70classic
#c70racing 
#c70 
#kapcaijahat 
#kapcaimalaya 
#kapcaisado 
#kapcailover 
#kapcaiidola 
#kapcaijahatkakitapau 
#kapcaiawesome 
#kapcainoob 
#kapcai_malaya 
#motorkapcai_1
Likes: 58
Posted at: 2019-05-26 03:22:44
gboj Bukan idola yang dikejarkan tapi persahabatan yang diinginkan.

Bukan kelajuan yg diimpikan tapi kepuasan yang dinantikan.

Done Iftar Patin Pais!

#taklajutapisampai #motoburukje #gengbapakbudak #gboj #c70malaysia #lampupetakofficial #lampupetak #kapcaijahat #c70kilat
Likes: 125
Posted at: 2019-05-24 09:22:48
Bukan idola yang dikejarkan tapi persahabatan yang diinginkan. Bukan kelajuan yg diimpikan tapi kepuasan yang dinantikan. Done Iftar Patin Pais! #taklajutapisampai #motoburukje #gengbapakbudak #gboj #c70malaysia #lampupetakofficial #lampupetak #kapcaijahat #c70kilat
gboj Wira Motor 
Honda Cub Putrajaya
Abah & Sons

#wiramotor #abahnsons #hondacubputrajaya #honda #hondacub #oldisgold #c70 #gbo #gboj #fame #retro #klasik. #kustom #kulture #streetcub #streetcubkedah #streetcubbitches
Likes: 87
Posted at: 2019-05-23 13:37:30
Wira Motor Honda Cub Putrajaya Abah & Sons #wiramotor #abahnsons #hondacubputrajaya #honda #hondacub #oldisgold #c70 #gbo #gboj #fame #retro #klasik. #kustom #kulture #streetcub #streetcubkedah #streetcubbitches
gboj buat ronda bwk anak

#honda #gboj #hondacub #kapcaimalaya
Likes: 55
Posted at: 2019-05-21 23:52:16
buat ronda bwk anak #honda #gboj #hondacub #kapcaimalaya
gboj Jom bazar...😉 #gboj
#teamc70 
#kakikangkang🤣
Likes: 47
Posted at: 2019-05-20 05:26:48
Jom bazar...😉 #gboj #teamc70 #kakikangkang🤣
gboj Masih Setia Berbakti #kronilampupetak #gboj
Likes: 17
Posted at: 2019-05-19 11:15:31
Masih Setia Berbakti #kronilampupetak #gboj
gboj Hidup tidak kerana kaul, mati tidak kerana sumpah..
#c70classic 
#gboj
Likes: 6
Posted at: 2019-05-18 09:43:09
Hidup tidak kerana kaul, mati tidak kerana sumpah.. #c70classic #gboj
gboj Biase ii jer ramai lagi yg luar biase🤩

@c70_officiall @lampu_petak_malaya @kroni_rempit 
#c70malaysia #gboj #bukanbiasabiasa #lampupetak #pacakjanganjatuh
Likes: 153
Posted at: 2019-05-18 07:50:23
gboj Sempat tk boss nk siap raya tahun ni? 🤔
@aziq12
.
.
.
#c70official #budaknakal #kakifly  #gboj #kapcaimalaysia #kapcaijahat #hondalovers #abangranggivssistorare #abg #kamixramai #c70racing #kroni #kronilampupetak #1 #gengkunyit #kapcaisado
Likes: 204
Posted at: 2019-05-14 01:17:45
gboj dua dua pon sayang #Y15 #Gboj #HondaPetak
Likes: 90
Posted at: 2019-05-12 01:54:39
dua dua pon sayang #Y15 #Gboj #HondaPetak
gboj #Repost @edhairie77 (@get_repost)
・・・
Bln ramadhan dh nk dekat..bg rehat dan rawat dulu simerah ni..pas raya br beraksi balik.. #honda
#gboj 
#c70
#showa
#kronikapcai
#kronilampupetak 
#rideon
Likes: 22
Posted at: 2019-05-10 10:36:33
#Repost @edhairie77 (@get_repost) ・・・ Bln ramadhan dh nk dekat..bg rehat dan rawat dulu simerah ni..pas raya br beraksi balik.. #honda #gboj #c70 #showa #kronikapcai #kronilampupetak #rideon
gboj Repaint Sportrim Lc Solid Black 🖤
.
.
.

#PabloEscobar #PabloEverywhere #KroniLampuPetak #C70 #Gbo #Gboj #Ex5 #KakiFly #KakiRide #Bossku #Yamaha #Rs150 #Ysuku #Y15 #SprayKampung #OrangTanjungKling #Melaka
Likes: 12
Posted at: 2019-05-10 09:07:49
gboj Biar burukk janji modall sendiri . . .
#kronilampupetak  #ex5dream #kronilampupetakofficial #ex5lover 
#ex5lovers_official #ex5langkawicrew #ex5tetapdihati❤️ #ex5tetapidola #ex5 #ex5malaysia #hondaex5 #c70 #lifan#onxon#jarangxon #gboj
Likes: 52
Posted at: 2019-05-10 03:27:49
Biar burukk janji modall sendiri . . . #kronilampupetak #ex5dream #kronilampupetakofficial #ex5lover #ex5lovers_official #ex5langkawicrew #ex5tetapdihati❤️ #ex5tetapidola #ex5 #ex5malaysia #hondaex5 #c70 #lifan#onxon#jarangxon #gboj
gboj Zero to hero . Full restoro Honda Gbo . 😉 .
.
#PabloEscobar #PabloEverywhere #KroniLampuPetak #C70 #Gbo #Gboj #Ex5 #KakiFly #KakiRide #Bossku #Yamaha #Rs150 #Ysuku #Y15 #SprayKampung #OrangTanjungKling #Melaka
Likes: 13
Posted at: 2019-05-09 09:56:19
gboj Reposted from @edhairie77 -  Bln ramadhan dh nk dekat..bg rehat dan rawat dulu simerah ni..pas raya br beraksi balik.. #honda
#gboj 
#c700
#supercubkediri
#c70
#showa
#kronikapcai
#kronilampupetak 
#rideon - #regrann
Likes: 125
Posted at: 2019-05-08 22:50:15
Reposted from @edhairie77 - Bln ramadhan dh nk dekat..bg rehat dan rawat dulu simerah ni..pas raya br beraksi balik.. #honda #gboj #c700 #supercubkediri #c70 #showa #kronikapcai #kronilampupetak #rideon - #regrann
gboj Kau dongak ke langit.. Aku tunduk ke bumi..
#honda 
#c70 
#gboj 
#hondacub 
#kronikapcai 
#showa 
#kronilampupetak 
#c70racing 
#hondapetak 
#hondamotorcycles
Likes: 171
Posted at: 2019-05-07 12:02:12
Kau dongak ke langit.. Aku tunduk ke bumi.. #honda #c70 #gboj #hondacub #kronikapcai #showa #kronilampupetak #c70racing #hondapetak #hondamotorcycles
gboj Salam ramadhan buat semua umat islam jelata
#gboj
#hondac70
#ramadhanalmubarak
Likes: 45
Posted at: 2019-05-07 09:46:37
Salam ramadhan buat semua umat islam jelata #gboj #hondac70 #ramadhanalmubarak
gboj #Repost @edhairie77 (@get_repost)
・・・
Bln ramadhan dh nk dekat..bg rehat dan rawat dulu simerah ni..pas raya br beraksi balik.. #honda
#gboj 
#c70
#showa
#kronikapcai
#kronilampupetak 
#rideon
Likes: 53
Posted at: 2019-05-06 07:08:32
#Repost @edhairie77 (@get_repost) ・・・ Bln ramadhan dh nk dekat..bg rehat dan rawat dulu simerah ni..pas raya br beraksi balik.. #honda #gboj #c70 #showa #kronikapcai #kronilampupetak #rideon
gboj Besok puasa noh...
Jangan macam2
Kedai buka awai hr ni..
#y15
#LC135
#rxz
#125zr
#ex5
#gboj
#puchong
Likes: 21
Posted at: 2019-05-05 16:53:48
Besok puasa noh... Jangan macam2 Kedai buka awai hr ni.. #y15 #LC135 #rxz #125zr #ex5 #gboj #puchong
gboj Afternoon bossku❤♠️
#black #orange #c70 #gboj
Likes: 245
Posted at: 2019-05-04 02:37:41
Afternoon bossku❤♠️ #black #orange #c70 #gboj
gboj kalau jumpe pin2 jgn rem. abg dah tua
#HondaPetak #GBOJ #KapPetak #Lifan160
Likes: 87
Posted at: 2019-05-04 02:21:50
kalau jumpe pin2 jgn rem. abg dah tua #HondaPetak #GBOJ #KapPetak #Lifan160
gboj Slow2 jah kito

#gboj #c70 #c70racing #c70classic #c70malaysia #c70merah #kelantan 
@honda_c70_malaysia @c70_officiall @kapcaimalaya @honda_boon_siew @kapcai.jahat @kapcai_duaroda @kapcaisado @kapcaiawesome @budak_kapcai_ @kapcainoob
Likes: 72
Posted at: 2019-05-03 11:35:02
gboj Nasib kau laa.. Hbis pecah mata kanan kau.. .
.
.
. 
#hondapetak #c70 #gboj #kakifly
#c70racing #abangranggivssistorare #c70official #kapcaimalaysia #kapcaijahat #minahrempit #kakilangga #budaknakal #melaka
Likes: 997
Posted at: 2019-05-03 05:13:38
gboj Yg ni dalam proses.. Sikit hari lg siap..tgu abag naz @_nazfbw kasi siap enjin padu kepaduan br pasang siap trus.. Owner @hmdn.rzli boleh jengah2 je dlu ye. Hahaha..
#honda 
#gboj 
#gbo
#c70 
#boonsiewhonda 
#kronilampupetak 
#kronikapcai 
#restoration 
#kebayangarage
Likes: 159
Posted at: 2019-05-01 11:16:13
Yg ni dalam proses.. Sikit hari lg siap..tgu abag naz @_nazfbw kasi siap enjin padu kepaduan br pasang siap trus.. Owner @hmdn.rzli boleh jengah2 je dlu ye. Hahaha.. #honda #gboj #gbo #c70 #boonsiewhonda #kronilampupetak #kronikapcai #restoration #kebayangarage
gboj Proses siap yg agak lambat atas sebab2 yg tak dpt di elakkan.. Alhamdulillah siap jugak.. Test 2 3 ari dlu br lepaskn kt owner..alhamdulillah. 
#honda 
#gbo
#gboj 
#kapcai 
#kronikapcai 
#kronilampupetak 
#restore
#kebayangarage
Likes: 105
Posted at: 2019-05-01 10:54:21
Proses siap yg agak lambat atas sebab2 yg tak dpt di elakkan.. Alhamdulillah siap jugak.. Test 2 3 ari dlu br lepaskn kt owner..alhamdulillah. #honda #gbo #gboj #kapcai #kronikapcai #kronilampupetak #restore #kebayangarage
gboj huhai kroni petak #gboj #c70gbofamesemalaya #ex5 #c70malaysia
Likes: 55
Posted at: 2019-04-28 04:33:50
gboj Bln ramadhan dh nk dekat..bg rehat dan rawat dulu simerah ni..pas raya br beraksi balik.. #honda
#gboj 
#c70
#showa
#kronikapcai
#kronilampupetak 
#rideon
Likes: 171
Posted at: 2019-04-26 00:25:20
Bln ramadhan dh nk dekat..bg rehat dan rawat dulu simerah ni..pas raya br beraksi balik.. #honda #gboj #c70 #showa #kronikapcai #kronilampupetak #rideon
gboj #Repost @wie_are
• • • • • •
Likes: 211
Posted at: 2019-04-23 11:22:10
gboj SOLD...!!! inginkan honda c70 lampu petak kos sederhana ini jawapannya,nak jual rm1200 nego,kosmetik 6/10 kondisi 9.5/10,geran clear boleh tukar nama,harga nego sampai jadi..kalau lutut dah gigil bernafsu nak restore c70 atau cerita pasal kuih raya boleh pm kita sembang details..tq 😊 
#honda #c70 #ex5 #ex5dream #c70malaysia #motorcycle #motokapcai_1 #kronilampupetakofficial #c70classic #kronilampupetak #gboj #kapcaimalaya #hondac70 #jual #jualan #jualanmurah #lokalah #sale #salemalaysia #malaysiasale #malaysia #tunsrilanangs ❤️
Likes: 30
Posted at: 2019-04-14 23:56:38
SOLD...!!! inginkan honda c70 lampu petak kos sederhana ini jawapannya,nak jual rm1200 nego,kosmetik 6/10 kondisi 9.5/10,geran clear boleh tukar nama,harga nego sampai jadi..kalau lutut dah gigil bernafsu nak restore c70 atau cerita pasal kuih raya boleh pm kita sembang details..tq 😊 #honda #c70 #ex5 #ex5dream #c70malaysia #motorcycle #motokapcai_1 #kronilampupetakofficial #c70classic #kronilampupetak #gboj #kapcaimalaya #hondac70 #jual #jualan #jualanmurah #lokalah #sale #salemalaysia #malaysiasale #malaysia #tunsrilanangs ❤️
gboj SOLD...!!!nak jual rm1800,tahun 94-95,kondisi restore,enjin cun wiring cun,geran boleh tukar nama,harga nego sampai jadi..pm tepi kita sembang details kalau bernafsu..tq 😊 #honda #c70 #ex5 #ex5dream #c70malaysia #motorcycle #motokapcai_1 #kronilampupetak #kapcaimalaya #c70classic #gboj #hondac70 #jual #jualan #kronilampupetakofficial #jualanmurah #lokalah #sale #salemalaysia #malaysiasale #tunsrilanangs ❤️
Likes: 37
Posted at: 2019-04-14 04:02:05
SOLD...!!!nak jual rm1800,tahun 94-95,kondisi restore,enjin cun wiring cun,geran boleh tukar nama,harga nego sampai jadi..pm tepi kita sembang details kalau bernafsu..tq 😊 #honda #c70 #ex5 #ex5dream #c70malaysia #motorcycle #motokapcai_1 #kronilampupetak #kapcaimalaya #c70classic #gboj #hondac70 #jual #jualan #kronilampupetakofficial #jualanmurah #lokalah #sale #salemalaysia #malaysiasale #tunsrilanangs ❤️
gboj moto legend tahun 95-96 nak jual rm2350,95% parts masih ori,enjin masih ori japan belum pernah dibedah siasat mat rempit,moto buat ulang alik masjid,geran boleh tukar nama,cukai hidup,harga nego sampai jadi..kalau berminat boleh inbox kita sembang details ..tq 😊 #honda #c70 #ex5 #ex5dream #c70malaysia #motorcycle #motokapcai_1 #kronilampupetak #c70classic #gboj #kapcaimalaya #hondac70 #jual #jualan #kronilampupetakofficial #jualanmurah #lokalah #sale #salemalaysia #malaysiasale #tunsrilanangs ❤️
Likes: 34
Posted at: 2019-04-13 05:39:49
moto legend tahun 95-96 nak jual rm2350,95% parts masih ori,enjin masih ori japan belum pernah dibedah siasat mat rempit,moto buat ulang alik masjid,geran boleh tukar nama,cukai hidup,harga nego sampai jadi..kalau berminat boleh inbox kita sembang details ..tq 😊 #honda #c70 #ex5 #ex5dream #c70malaysia #motorcycle #motokapcai_1 #kronilampupetak #c70classic #gboj #kapcaimalaya #hondac70 #jual #jualan #kronilampupetakofficial #jualanmurah #lokalah #sale #salemalaysia #malaysiasale #tunsrilanangs ❤️
gboj CCG6 done!
Melaka-Kelantan-Melaka
Next CCG7 In Shaa Allah...Melaka...jadi tak perlu nak ride jauh-jauh dah...hahaha
#ccg #customcubgathering #streetcubbitches #melaka #rider #pantaisritujuh #customcub #gbo #c70 #gboj #gengsado #gengtayarbesar #kronilampupetakofficial #ridewiththeking
Likes: 57
Posted at: 2019-04-10 00:39:18
CCG6 done! Melaka-Kelantan-Melaka Next CCG7 In Shaa Allah...Melaka...jadi tak perlu nak ride jauh-jauh dah...hahaha #ccg #customcubgathering #streetcubbitches #melaka #rider #pantaisritujuh #customcub #gbo #c70 #gboj #gengsado #gengtayarbesar #kronilampupetakofficial #ridewiththeking
gboj #c70malaysia #gboj #kronilampupetak
Likes: 71
Posted at: 2019-04-06 09:13:31
gboj Alhamdulilah badan dah semakin pulih lepas 4 hari terbaring kt rumah disebabkan kne gastrik tahap terok sampai ke kepala berdenyut . Jumpa doktor suh rehat lame sikit sebab stress . Dah betol2 pulih baru keje blek . Doc siap suh p bercuti dgn anak bini 😂 . Takpe lah doc next time sy p bercuti buat mase ni kje banyak tertangguh sy nk kne siap kn moto2 cust sy 😊 buat mase skrg sy hold dulu mne yg nk antar moto kt sy sebab sy nk setelkan dulu yg kt bengkel ni . Tapi kalau nk booking slot boleh tkde masalah 😄
#kronilampupetak 
#c70 
#gboj 
#spec56sekilo
#inprogress
#70%
Likes: 55
Posted at: 2019-04-04 12:24:31
Alhamdulilah badan dah semakin pulih lepas 4 hari terbaring kt rumah disebabkan kne gastrik tahap terok sampai ke kepala berdenyut . Jumpa doktor suh rehat lame sikit sebab stress . Dah betol2 pulih baru keje blek . Doc siap suh p bercuti dgn anak bini 😂 . Takpe lah doc next time sy p bercuti buat mase ni kje banyak tertangguh sy nk kne siap kn moto2 cust sy 😊 buat mase skrg sy hold dulu mne yg nk antar moto kt sy sebab sy nk setelkan dulu yg kt bengkel ni . Tapi kalau nk booking slot boleh tkde masalah 😄 #kronilampupetak #c70 #gboj #spec56sekilo #inprogress #70%
gboj Pecinta besi buruk
#gasketsekeping 
#gbo 
#gboj 
#ex5 
#ex5dream 
#kronilampupetak 
#dreampower 
#kelompokex5standarttipu
Likes: 58
Posted at: 2019-04-04 04:04:57
gboj In Shaa Allah...onn...
CCG6 
Melaka - Tumpat (Kelamtam)
#ccg6 #customcubgathering #customcub #gbo #gboj #gengsado #kapcaikita #kapcaijahat #pejuanghighway #kronilampupetak #c70 #ridewiththeking #vsco #vscocam #saveride #inshaallah
Likes: 37
Posted at: 2019-04-04 03:52:09
gboj simpan buat kenang kenangan
#Honda #Gboj #HondaPetak #HondaBulat #Retro #Lifan160 #GengSekilo
Likes: 91
Posted at: 2019-04-01 00:38:56
simpan buat kenang kenangan #Honda #Gboj #HondaPetak #HondaBulat #Retro #Lifan160 #GengSekilo
gboj lama x keluar retro ni dekat 4 bulan dlm bengkel. masih steady bisanya #OldIsGold #OtaiMasihBerdosa #Honda #GBOJ #KapPetak #C70 #Lifan160
Likes: 80
Posted at: 2019-03-31 04:03:16
lama x keluar retro ni dekat 4 bulan dlm bengkel. masih steady bisanya #OldIsGold #OtaiMasihBerdosa #Honda #GBOJ #KapPetak #C70 #Lifan160
gboj Salam sore bossku..
#lampupetak
#gboj
#nakamari
#bishebishejebosskite
Likes: 82
Posted at: 2019-03-31 01:46:25
gboj bile laa nk siap dgn sempurna..
#gboj #c70classic #hondapetak #honda70 #ccrendahbukanpenghalang #semakindidepan
Likes: 56
Posted at: 2019-03-23 10:46:00
gboj tiada yg lama...tiada yang baru

#gboj #c70 #c70merah #oldisgold #ride 
@kapcai.jahat @c70_officiall @honda_c70_malaysia @gbofamiliar @kroni_rempit @7rarecing @kapcaisado @kapcai_duaroda @kapcaimalaya
Likes: 53
Posted at: 2019-03-22 22:14:10
gboj Kasi bg semangat ride...
#honda 
#hondacub 
#c70 
#gboj 
#cubhouse 
#showa 
#kronilampupetak 
#gopro 
#rideon
Likes: 91
Posted at: 2019-03-14 05:45:24
gboj Ada yg suka..ada yg marah bila kita suka acah2 cucuk2 die kat hiway...tapi ramai yg bagi thumb up 👍👍tanda setuju oskoll masih lagi releven...cuma ko kena pandailah mcm mana salam perkenalan hiway ni...ko main pancung je memang melenting lah org tu...kan..kan..
#kapcaijahat #gboj #gbo #hondac70 #hondapetak #silentkiller
Likes: 40
Posted at: 2019-03-12 21:19:38
Ada yg suka..ada yg marah bila kita suka acah2 cucuk2 die kat hiway...tapi ramai yg bagi thumb up 👍👍tanda setuju oskoll masih lagi releven...cuma ko kena pandailah mcm mana salam perkenalan hiway ni...ko main pancung je memang melenting lah org tu...kan..kan.. #kapcaijahat #gboj #gbo #hondac70 #hondapetak #silentkiller
gboj Hasil tangkapan petang ni #gbo #gboj #lampupetak #honda #lamaisold
Likes: 84
Posted at: 2019-03-12 08:39:29
Hasil tangkapan petang ni #gbo #gboj #lampupetak #honda #lamaisold
gboj #genghondaremaja
#gboJ
#c70
Likes: 9
Posted at: 2019-03-12 06:25:33
gboj Rindu nk ride cub..bile nk on ni.. 😀
#honda 
#hondacub 
#c70 
#gboj 
#cubhouse 
#kronilampupetak 
#showa
#gopro
#rideon
Likes: 168
Posted at: 2019-03-12 01:42:47
Rindu nk ride cub..bile nk on ni.. 😀 #honda #hondacub #c70 #gboj #cubhouse #kronilampupetak #showa #gopro #rideon
gboj Lama tak belanja..1kali belanja body honda gbo..restore OM..
#honda 
#gbo
#gboj
#c70
#cubhouse 
#hondacub
Likes: 130
Posted at: 2019-03-05 02:56:53
Lama tak belanja..1kali belanja body honda gbo..restore OM.. #honda #gbo #gboj #c70 #cubhouse #hondacub
gboj Layan koner jarang2...
Nak main genting takot moto tak sempat sampai sana...hahaha
#gbo #gboj #hondacustom #hondacub #cb400 #streetcubbitches #streetcubmelaka #done #ridewitheking
Likes: 54
Posted at: 2019-02-28 07:49:53
Layan koner jarang2... Nak main genting takot moto tak sempat sampai sana...hahaha #gbo #gboj #hondacustom #hondacub #cb400 #streetcubbitches #streetcubmelaka #done #ridewitheking

Copyrights © 2018 FreeClipArty. All Rights Reserved.